Online Training:

Help je studenten studeren tijdens Corona

Ik krijg heel vaak de vraag wat kun je doen om studenten te helpen met het studeren tijdens corona. Deze nieuwe vorm van onderwijs geeft voor studenten en jou als docent veel uitdagingen. Sinds begin van de coronacrisis heb ik meer dan 750 studenten mogen begeleiden met dit onderwerp. En ik weet dat veel studenten kampen met eenzaamheid, stress en concentratieproblemen door het vele online onderwijs.

Daarom bied ik nu jou een unieke kans! Want op 15 februari om 20:00 uur geef ik in 90 minuten informatie, inspiratie en oefeningen om jouw student te helpen tijdens het studeren tijdens Corona. Hieronder lees je meer!

Tijdens deze training besteed ik aandacht aan:

> Wat zijn de belangrijkste thema’s waar studenten nu mee worstelen.
> Wat zijn de meest gehoorde problemen bij studenten en docenten nu?
> Hoe kun je jouw studenten helpen?
> Wat is belangrijk om je student daarmee te begeleiden?
> Heel veel ervaringen en verhalen uit mijn praktijk.   

Wat maakt deze training waardevol?

> Ik zorg altijd voor veel interactie (wat je ook als ideeën weer kunt gebruiken tijdens je les :))
> Verschillende oefeningen en werkvormen die je meteen kunt gebruiken.
> Je zit met gelijkgestemden in een groep van allerlei instituten vanuit heel Nederland. 

 

Wat kun je verwachten?

Al zeg ik het zelf, tijdens mijn trainingen gebruik ik altijd humor. Natuurlijk zijn de onderwerpen pittig en is het niet altijd makkelijk om het erover te hebben. Maar met mijn enthousiasme en positiviteit weet ik je te inspireren en te helpen.

Marc van Oosterhout, Docent & Mentor, Projectleider & Onderzoeker aan VISTA College:

“De online training was super leuk! Marian geeft het ontspannen en met veel interactie. Daarnaast kreeg ik goede tips ook ter attentie van les op afstand en stress. Fijn om te zien ook dat mensen betrokken zijn bij onderwijs en hun studenten.”

Praktische informatie

Datum en tijd: Maandag 15 februari om 20:00 tot ongeveer 21:45
Benodigdheden: Internet zodat je in kunt loggen op Zoom, jezelf, notitieblokje en pen
Investering: naast je tijd ook €39,- excl. btw.
Voor wie: voor maximaal 15 docenten die lesgeven aan het MBO, HBO en WO.

Lieke, docent verpleegkunde aan Summa College:

“Veel dingen zijn zo ontzettend herkenbaar! Mooi om te zien en horen hoe jij vol enthousiasme vertelt! Als mentor merk ik dat het bordje van mijn studenten soms zo vol is dat ze inderdaad niet weten waar ze moeten beginnen. Mooi om te zien welke praktische tips je geeft! Ik wil en ga hier sowieso aandacht aan besteden in mijn mentorklas. Dank je wel!”

Ja ik wil mezelf aanmelden!

 

Laat hier dan je gegevens achter. Ook als je een vraag hebt.

We spreken elkaar 15 februari!

Liefs Marian

 

4 + 13 =

Elsemiek over de training

“Bedankt! Ik vond het heel interessant en heb er zeker wat van geleerd.”

Rudolf over de training:

“Hele duidelijke en fijne workshop, je enthousiasme is heerlijk.”

Patrick over de training:

“Heel interessant. Voor een deel weer even bewustwording van wat werkt. Ook een aantal nieuwe dingen geleerd. Zin om daar mee aan de slag te gaan!”

Aanmelden nieuwsbrief

Laat je mailadres achter en wij sturen nieuwsbrief naar je toe