Online Training:

Help je studenten studeren tijdens Corona

Ik krijg heel vaak de vraag: Wat kun je doen om studenten te helpen met het studeren tijdens corona? Deze nieuwe vorm van onderwijs geeft voor studenten en jou als docent veel uitdagingen. Sinds begin van de coronacrisis heb ik meer dan 750 studenten mogen begeleiden met dit onderwerp. En ik weet dat veel studenten kampen met eenzaamheid, stress en concentratieproblemen door het vele online onderwijs.

Daarom bied ik nu jou een unieke kans! Want op 23 maart om 20:00 uur geef ik in 90 minuten informatie, inspiratie en oefeningen om jouw student te helpen tijdens het studeren tijdens corona. Hieronder lees je meer!

Tijdens deze training besteed ik aandacht aan:

> Wat zijn de belangrijkste thema’s waar studenten nu mee worstelen?
> Wat zijn de meest gehoorde problemen bij studenten en docenten nu?
> Hoe kun je jouw studenten helpen?
> Wat is belangrijk om je student daarmee te begeleiden?
> Heel veel ervaringen en verhalen uit mijn praktijk.   

Wat maakt deze training waardevol?

> Ik zorg altijd voor veel interactie (wat je ook als ideeën weer kunt gebruiken tijdens je les.) 😊
> Verschillende oefeningen en werkvormen die je meteen kunt gebruiken.
> Je zit met gelijkgestemden in een groep van allerlei instituten vanuit heel Nederland. 

 

Wat kun je verwachten?

Al zeg ik het zelf, tijdens mijn trainingen gebruik ik altijd humor. Natuurlijk zijn de onderwerpen pittig en is het niet altijd makkelijk om het erover te hebben. Maar met mijn enthousiasme en positiviteit weet ik je te inspireren en te helpen.

Michelle, InHolland:

Inspirerende training met praktische tips die je kan toepassen in de praktijk. Fijn ook om ervaringen uit te wisselen met anderen.

Praktische informatie

Datum en tijd: Dinsdag 23 maart van 20:00 tot ongeveer 21:45 uur.
Benodigdheden: Internet zodat je in kunt loggen op Zoom, jezelf, notitieblokje en pen.
Investering: naast je tijd ook €39,- excl. btw.
Voor wie: voor maximaal 15 docenten die lesgeven aan het MBO, HBO en/of WO.

Sandra, Has Hogeschool:

“Prettige workshop met daarin praktische tips die je direct kunt toepassen.”

Jeanine, Has Hogeschool:

“Praktische tips die we zeker kunnen doorgeven aan de studenten.”

Jeanine, Curio:

“Enthousiaste inspirerende training met praktische tips.”

Ja, ik wil mezelf aanmelden!

 

Laat hier dan je gegevens achter. Ook als je een vraag hebt.

We spreken elkaar 23 maart!

Liefs, Marian

 

2 + 6 =

Elsemiek over de training

“Bedankt! Ik vond het heel interessant en heb er zeker wat van geleerd.”

Rudolf over de training:

“Hele duidelijke en fijne workshop, je enthousiasme is heerlijk.”

Patrick over de training:

“Heel interessant. Voor een deel weer even bewustwording van wat werkt. Ook een aantal nieuwe dingen geleerd. Zin om daar mee aan de slag te gaan!”