Lees hieronder de ervaringen met Gelukkige Docent

Benieuwd naar de ervaringen met Gelukkige Docent? Ik heb gewerkt met docenten van veel verschillende instituten, waaronder deze. Lees hieronder meer over deze ervaringen en ook deel ik graag een aantal reacties van studenten die ik heb mogen helpen.

Ervaring

“Ik heb ook goede energie gekregen van jouw workshop! Leuk. Deze workshop is zeker een meerwaarde ter voorbereiding op het geven van de lessen. Op deze manier kun je als docent eerst ervaren hoe een les overkomt, en de theoretische achtergronden die je erbij vertelde gaan meer leven. Met de ondersteuning van deze kick-off workshop heb je gewoon zin om de lessen te gaan geven aan de studenten.

Je hebt zeker wat losgemaakt binnen onze docentengroep met jouw enthousiaste en kundige presentatie. 

Nogmaals bedankt, Marian, en veel succes verder met je mooie lessenserie!!

Leonie – ROC van Twente

 

Reacties n.a.v. online workshop ROC Twente

Ervaring

Inspirerende training met praktische tips die je kan toepassen in de praktijk. Fijn ook om ervaringen uit te wisselen met anderen.

Michelle – InHolland

Prettige workshop met daarin praktische tips die je direct kunt toepassen. 

Sandra – Has Hogeschool

Praktische tips die we zeker zullen gaan doorgeven aan de studenten.

Jeanine – Has Hogeschool

Enthousiaste inspirerende trainingen met praktische tips.

Jeanine – Curio

Reacties n.a.v. online workshop Dulon College

Ervaring

“Wij merken dat de problemen onder studenten nu tijdens corona steeds groter worden. Thuisstudie, het gebrek aan contact; het is als docent best lastig om de student hiermee te helpen. Daarom besloten we om voor onze studenten een workshop met Marian te organiseren; Gelukkige Thuisstuderen. De studenten die erbij waren hebben het als inspirerend ervaren. Het was een informerende workshop met veel tips die op een leuke manier werd gebracht. Na de tijd hoorde ik van studenten dat ze meteen aan de slag gingen met wat ze hadden gehoord. Een fijne opsteker in deze periode dus!”

Janiek Bartelds- Hogeschool van Amsterdam

Ervaring

“Een leuke, interessante, verhelderende en doelgerichte sessie. Hier krijg je energie van. De interactie tijdens de sessie was heel erg fijn. De presentatie werd gegeven door een leuke, enthousiaste en energieke dame. Een vrolijke sessie met veel positiviteit.”

Docenten – Studiedag Curio

Ervaring

“Via de Gelukkige Docent wilde ik inspiratie opdoen, netwerken en sparren met andere professionals. Ook was ik opzoek naar nieuwe werkvormen die ik in mijn lessen kon gebruiken. De basis is nu gelegd en ik ga het verder ontwikkelen. Dank voor het delen van je kennis en inspiratie. We gaan voor de studenten toffe dingen doen!”

Diane Kamphuis -HAN Academie Sport en Bewegen

Ervaring

Op een schaal van 1 tot 10 zou je het aanraden om mee te doen? Een 10! Met dit commentaar: “De dag was super goed verzorgd, leuke gadgets en veel enthousiasme en energie gezien. Voor mij persoonlijk heb ik veel gelezen, online sessie gevolgd en nu live, en nu even verzadigd als het gaat om inhoud en tips. Het geeft me ook vertrouwen in hoe wij vandaag om zijn gegaan met cases. We zaten vaak best goed op één lijn met alleen nuance verschillen. We zijn ook allemaal verschillende mensen met eigen voorkeuren.

Ik heb het heel inspirerend gevonden en wil graag nog van je expertise gebruik maken, en je hopelijk snel te treffen bij de Hanze samen met mijn andere PO collega’s.

Dank voor alle goede zorgen!”

Davina – Hanzehogeschool

Ervaring

“Ik wilde via Gelukkige Docent vooral ook docenten ontmoeten van andere (hoge)scholen en met diepgang kunnen spreken over het thema. Het kwam absoluut overeen met mijn verwachting. Tijdens de Gelukkige Docent livedag was het een fijne toevoeging dat er nog een samenvatting kwam van de aangeboden stof. Daarnaast blijven me de mooie gesprekken waarin je veel herkenning hebt van deze dag echt bij.”

Docent HRM – Hanzehogeschool

Ervaring

Een aantal reacties van docenten van het Alfa-college:
“Inhoudelijk goed. Je wordt je bewust van waar je de accenten in de begeleiding van studenten kunt leggen, maar ook om rust en orde voor jezelf te creëren.”
“Positieve dame! Mede vanuit zelfkennis aantal mooie oefeningen, bruikbaar”
“Er waren veel persoonlijke opdrachtjes. Verder vond ik dat ze mooie tips had voor docenten. En had ze de ondankbare taak om na een lange dag ons bij de les te houden. Dat ging echter heel goed.””

Docenten over workshop bij Alfa-college

Ervaring

“We hebben Marian gevraagd een lezing te geven over de huidige generatie studenten en hoe wij als docenten hun kunnen helpen met hun stress beleving. Naast een stuk inzicht over de beleving van de student kregen we praktische tips en oefeningen die we met de studenten kunnen doen. Een fijne manier om als docententeam stil te staan bij een thema dat momenteel zo relevant is. Er volgde veel vragen waar Marian haar expertise heeft kunnen delen waar collega’s direct verder mee konden.

Het is prettig samenwerken met Marian en en ik zou haar zeker aanraden om te vragen voor een lezing!”

Jurrian de Klerk – Onderwijsprofessional & Docent bij HKU

Ervaring

“Veel dingen zijn zo ontzettend herkenbaar! Mooi om te zien en horen hoe jij vol enthousiasme verteld! Als mentor merk ik dat het bordje van mijn studenten soms zo vol is dat ze inderdaad niet weten waar ze moeten beginnen. Mooi om te zien welke praktische tips je geeft! Ik wil en ga hier sowieso aandacht aan besteden in mijn mentorklas. Dank je wel!”

Lieke, docent verpleegkunde aan Summa College

Ervaring

“De online training was super leuk! Marian geeft het ontspannen en met veel interactie. Daarnaast kreeg ik goede tips ook t.a.v. les op afstand en stress. Fijn om te zien ook dat mensen betrokken zijn bij onderwijs en hun studenten.”

Marc van Oosterhout, Docent & Mentor, Projectleider & Onderzoeker aan VISTA College

Ervaring

“Wij van Noorderpoort organiseerde een burgerschapscarrousel waarbij we verschillende workshops aanboden voor onze studenten. Stress is ook een thema wat bij onze studenten leeft. Omdat ik Marian al een tijdje hebben we haar gevraagd drie workshops te organiseren. Samenwerken met Marian heb ik als zeer prettig ervaren, ze is altijd erg enthousiast, komt haar afspraken na en heeft drie leuke workshops gegeven. De studenten waren na de tijd enthousiast en zelfs wat relaxter. Bij de volgende burgerschapscarrousel zal ik zeker Marian weer vragen!”

Daan Oolders – 
Leisure / Docent Animatie / Leerlingen coach – Noorderpoort 

Ervaring

“Vanavond een bijna 2 uur durende online training gevolgd vanuit de Gelukkige Docent. Heel leerzaam hoe onder andere omgegaan kan worden in deze tijd met stress bij studenten, hoe zij zaken beleven en waar wij als docenten tegenaan lopen.
Dit aangevuld met leuke en praktische tips en oefeningen die wij met de studenten kunnen beoefenen! Dank je wel Marian Blaauwgeers!”

Ervaring

“Marian en ik hebben regelmatig contact en wisselen we van gedachtes over stresspreventie onder studenten. We informeren en inspireren elkaar in ons werk. Marian heeft mij dan ook geholpen met inspiratie voor mijn project ‘studentenwelzijn’ binnen het instituut waarvoor ik werkzaam ben. We delen hetzelfde doel namelijk de student een zo’n fijn mogelijke studententijd te bieden. Marian is een super enthousiast en fijne persoon met wie ik heel graag samen werk.“

Mareikje Pfenning –

Docent-onderzoeker HRM at Hanzehogeschool Groningen/ PhD candidate

Ervaring Gelukkige Student

“Ik ervaarde stress die nadelig was voor mijn prestaties. Hierdoor zat ik ook niet zo lekker in mijn vel. Ik had de opdrachten van de Academy heel anders verwacht. Ik vond het juist leuk dat je nu opdrachten kreeg omdat je daar niet gelijk aan denkt dat het zou kunnen helpen. Ik heb geleerd beter met mijn stress om te gaan door verschillende kleine tips en oefeningen. Hierdoor voel je je lekkerder in je vel. Ik vind de Gelukkige Student Academy super leuk en positief!!!”

– Danique – deelnemer Gelukkige Student Academy  –

Ervaring Gelukkige Student

“De Academy heeft echt meer dan al mijn verwachtingen waargemaakt. Marian is een fijn persoon die kundig advies geeft! Ze reageert vlot op vragen en gaf mij altijd een boost om weer verder te gaan. Ze steunde mij geheel de student Academy met veel passie en liefde. Het heeft mij rust en vrijheid opgeleverd. Ik ben een gelukkige student geworden en dat gun ik jou ook!” Lees hier haar hele ervaring. ”

– Renate – deelnemer Gelukkige Student Academy  –

Meer weten of heb je vragen?

 
Vul dan dit formulier in of neem contact met me op via 06-30 288 298.

7 + 11 =