Waarom ben ik met Gelukkige Docent begonnen?

Vanuit Gelukkige Student heb ik honderden studenten geïnspireerd, begeleid en geholpen om minder stress te ervaren tijdens hun studententijd. Jij als docent kan een belangrijke rol spelen in het leven van de student. Natuurlijk verschilt de intensiteit per student en sommige hebben meer begeleiding nodig dan de andere. Maar als SLB-er kun je het gesprek wel met de student aangaan om ze te helpen met vragen die verder gaan dan over hun studie alleen.

 

Ik heb verschillende docenten geholpen met het maken van hun lessen. Omdat de oorzaak van stress bij studenten allemaal verschillend kan zijn is het soms lastig om hier in een groep van 30 studenten aandacht aan te besteden. Daarom is de Gelukkige Docent Academy de oplossing. Daar vind je een toolbox vol met oefeningen die je tijdens je les kunt toepassen. Daarnaast staan er verschillende ervaringen van studenten in die je tijdens je les bespreekbaar kunt maken. Daarmee gooi je het gesprek open en kun je de student inspireren om bij zichzelf te kijken hoe zij omgaan met stress en hoe zij dat ervaren.

 

Samen met je collega’s geïnspireerd worden? Dat kan natuurlijk ook. Lees daarvoor meer op de pagina over Marian als workshopleider. 

 

Meer weten of heb je vragen?

 
Vul dan dit formulier in of neem contact met me op via 06-30 288 298.

11 + 11 =

Aanmelden nieuwsbrief

Laat je mailadres achter en wij sturen nieuwsbrief naar je toe