Waarom ben ik met Gelukkige Docent begonnen?

Vanuit Gelukkige Student heb ik duizenden studenten geïnspireerd, begeleid en geholpen om minder stress te ervaren tijdens hun studententijd. Jij als docent kan een belangrijke rol spelen in het leven van de student.

Natuurlijk verschilt de intensiteit per student. En sommige studenten hebben meer begeleiding nodig dan de andere. Maar als SLB-er kun je het gesprek wel met de student aangaan om ze te helpen met vragen die verder gaan dan over hun studie alleen.

 

Ik heb docenten van diverse opleidingsinstituten geholpen met het maken van hun lessen. De oorzaak voor stress kan per student verschillend zijn. Daardoor is het lastig om er in een groep van 30 studenten aandacht aan te besteden. De Gelukkige Docent Toolbox biedt de oplossing.

In de Toolbox vind je oefeningen die je tijdens je les kunt toepassen. Daarnaast staan er verschillende ervaringen van studenten in die je tijdens je les bespreekbaar kunt maken. Daarmee gooi je het gesprek open. Je kan de studenten inspireren om bij zichzelf te kijken. Hoe gaan ze om met stress en hoe ervaren zij dat?

 

Samen met je collega’s geïnspireerd worden? Dat kan natuurlijk ook. Lees daarvoor meer op de pagina over Marian als workshopleider. 

 

Meer weten of heb je vragen?

Vul dan dit formulier in of neem contact met me op via 06-30 288 298.

9 + 7 =