Marian als workshopleider voor jouw team?

Ben jij met een team docenten samen verantwoordelijk voor de ontwikkeling van studenten?

Vanuit Gelukkige Student begeleid ik dagelijks studenten naar minder stress en meer zelfvertrouwen tijdens hun studie. Omdat ik dat niet in mijn eentje kan geef ik opleidingen en (online) workshops aan docenten via Gelukkige Docent, zodat docenten hetzelfde kunnen doen. Daarnaast ontwikkelde ik samen met Curio; Keuzes maken doe je zo! Het lesprogramma over keuzes maken speciaal voor het MBO.

We kunnen samen met de volgende onderwerpen aan de slag.

Onderwerp; Help je studenten naar minder stress tijdens hun studententijd.

We beantwoorden de volgende vragen:
> Wat voor stress ervaren studenten?
> Hoe ondersteun je jouw studenten die veel stress ervaren?
> Welke oefeningen en opdrachten kun je met je studenten doen om hun hierbij te helpen?

Onderwerp; help je studenten met keuzes maken.

We beantwoorden de volgende vragen:
> Hoe werkt keuzes maken?
> Wat kan helpen studenten helpen als ze keuzestress ervaren?
> Hoe help je studenten keuzes te maken dicht bij zichzelf?

Ervaring

“Wij van Noorderpoort organiseerde een burgerschapscarrousel waarbij we verschillende workshops aanboden voor onze studenten. Stress is ook een thema wat bij onze studenten leeft. Omdat ik Marian al een tijdje hebben we haar gevraagd drie workshops te organiseren. Samenwerken met Marian heb ik als zeer prettig ervaren, ze is altijd erg enthousiast, komt haar afspraken na en heeft drie leuke workshops gegeven. De studenten waren na de tijd enthousiast en zelfs wat relaxter. Bij de volgende burgerschapscarrousel zal ik zeker Marian weer vragen!”

Daan Oolders – 
Leisure / Docent Animatie / Leerlingen coach – Noorderpoort 

Wat kun je verwachten? 

Ik breng humor in mijn workshops. De onderwerpen zijn niet altijd makkelijk maar door mijn positieve blik zorg ik ervoor dat je aan het denken wordt gezet. Met de praktische oefeningen en de inspiratie kun je direct aan de slag en ervaren jouw studenten meteen de positieve effecten!

Want we hebben volgens mij een gezamelijk doel namelijk de student een fijne en leerzame studententijd te bieden.

Praktische zaken

Duur: tussen 1 uur en hele dag (10:00 tot 16:00 uur). Voor online trainingen is het advies maximaal 1 uur aan te houden.

Benodigdheden bij groep van 75 of meer: microfoon en geluidsset

Ook voor studenten

Wil je een workshop voor jouw studenten organiseren? Dat kan ook! Kijk voor meer informatie op www.gelukkigestudent.nl

Reacties afloop online training

Samen aan de slag?

Laat hiernaast je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Ik spreek je snel!  

Liever directe contact? Mail naar: marian@gelukkigedocent.nl of bel gerust 06 30 288 298

 

3 + 1 =