Marian als workshopleider voor jouw team?

Ben jij met een team docenten samen verantwoordelijk voor de ontwikkeling van studenten? Ervaar je dat veel van je studenten stress hebben en wil je daar samen wat aan doen? Dan kan een workshop van Gelukkige Docent iets voor jullie zijn. 

Tijdens deze workshop gaan we op een leuke manier aan de slag met het omgaan met stress in de studententijd. Het gaat over deze periode en het aanreiken van handvatten om deze positief door te komen. Deze handvatten kun je ook weer gebruiken om jullie lessen te verrijken. Met resultaat hoe je met plezier en succes voor de student om de studie af te ronden.

Tijdens de lezing gaan we aan de slag met mijn theorie van Gelukkige Student. Daarin hebben we vier thema’s die we ook tijdens de workshop gaan behandelen.

Ervaring

“We hebben Marian gevraagd een lezing te geven over de huidige generatie studenten en hoe wij als docenten hun kunnen helpen met hun stress beleving. Naast een stuk inzicht over de beleving van de student kregen we praktische tips en oefeningen die we met de studenten kunnen doen. Een fijne manier om als docententeam stil te staan bij een thema dat momenteel zo relevant is. Er volgde veel vragen waar Marian haar expertise heeft kunnen delen waar collega’s direct verder mee konden.

Het is prettig samenwerken met Marian en en ik zou haar zeker aanraden om te vragen voor een lezing!”

Jurrian de Klerk – Onderwijsprofessional & Docent bij HKU

Mijn missie is om duizenden studenten met meer zelfvertrouwen en minder stress door hun studententijd te laten gaan. En wat ik ze leer is niet alleen goed voor de studententijd, het zal ze anders leren denken en daar hebben ze de rest van hun leven profijt van.

Ik breng humor in mijn workshops. De onderwerpen zijn niet altijd makkelijk maar door mijn positieve blik zorg ik ervoor dat je aan het denken wordt gezet. Met de praktische oefeningen en de inspiratie kun je direct aan de slag en ervaren jouw studenten meteen de positieve effecten!

Aanvullend: Wil je blijvend effect creëeren, dan kun je de workshop aanvullen met toegang tot de Gelukkige Docent Academy. Daarmee waarborg je de input die we tijdens de workshop hebben gedeeld en heb je een opvolging waarmee je samen de lessen kunt verrijken.

Ervaring

“Wij van Noorderpoort organiseerde een burgerschapscarrousel waarbij we verschillende workshops aanboden voor onze studenten. Stress is ook een thema wat bij onze studenten leeft. Omdat ik Marian al een tijdje hebben we haar gevraagd drie workshops te organiseren. Samenwerken met Marian heb ik als zeer prettig ervaren, ze is altijd erg enthousiast, komt haar afspraken na en heeft drie leuke workshops gegeven. De studenten waren na de tijd enthousiast en zelfs wat relaxter. Bij de volgende burgerschapscarrousel zal ik zeker Marian weer vragen!”

Daan Oolders – 
Leisure / Docent Animatie / Leerlingen coach – Noorderpoort 

Praktische zaken:

Duur: tussen 2 uur en hele dag (10:00 tot 16:00 uur)

Standaard nodig: beeldscherm en flip-over

Benodigdheden bij groep van 75 of meer: microfoon en geluidsset

Bellen over de mogelijkheden?

Kies hiernaast het moment dat het voor jou uitkomt om te bellen en het komt direct in mijn agenda te staan. Ik spreek je snel!  

 

Aanmelden nieuwsbrief

Laat je mailadres achter en wij sturen nieuwsbrief naar je toe