GRATIS Online Training:

Help je studenten naar minder stress

Unieke kans! Bekijk nu GRATIS de opname van de training: Help je studenten naar minder stress tijdens hun studie. Hieronder lees je meer!

Het kan als docent soms echt uitdagend zijn om je studenten te begeleiden naar minder stress. De studententijd is niet alleen maar de leukste tijd. Voorbeelden daarvan zie je wekelijks in je lessen. Studenten die vastlopen, die zich zo druk maken dat ze vol in de stress zitten en/of studenten die alle oorzaken van hun ongemak buiten henzelf zoeken. Omdat de oorzaak van stress bij studenten allemaal verschillend kan zijn is het soms lastig om hier in een groep studenten aandacht aan te besteden. En daar wil ik je mee helpen. 

Daarom heb ik speciaal voor docenten deze GRATIS online training gemaakt. Tijdens deze training krijg je inspiratie, handvatten en oefeningen die jij in je lessen kunt gebruiken om studenten preventief te helpen. Jij blij, jouw studenten blij.

Wat kun je verwachten?

Al zeg ik het zelf, tijdens mijn trainingen gebruik ik altijd humor. Natuurlijk zijn de onderwerpen pittig en is het niet altijd makkelijk om het erover te hebben. Maar met mijn enthousiasme en positiviteit weet ik je te inspireren en te helpen.

Lieke, docent verpleegkunde aan Summa College:

“Veel dingen zijn zo ontzettend herkenbaar! Mooi om te zien en horen hoe jij vol enthousiasme verteld! Als mentor merk ik dat het bordje van mijn studenten soms zo vol is dat ze inderdaad niet weten waar ze moeten beginnen. Mooi om te zien welke praktische tips je geeft! Ik wil en ga hier sowieso aandacht aan besteden in mijn mentorklas. Dank je wel!”

Praktische informatie

Je kan deze opname bekijken waar en wanneer jij wilt!
Benodigdheden: toegang tot het internet, jezelf, notitieblokje en pen
Kosten: GRATIS!
Voor wie: Docenten die lesgeven aan het MBO, HBO en WO.

BONUS! Aanvulling: studenten tijdens quarantaine

Ook zal ik stilstaan bij wat ik van studenten terugkrijg over de huidige situatie. Ik zal de lessen delen delen wat ik van ‘mijn’ studenten hoor en geef je direct tips zodat jij je studenten daarbij kunt helpen. 
– Wat zijn de thema’s waar studenten nu op vastlopen?
– Hoe ondersteun je jouw studenten bij structuur houden en voortgang in de studie?
– Hoe zorg je zelf voor een positieve vibe in deze situatie?

 

Marc van Oosterhout, Docent & Mentor, Projectleider & Onderzoeker aan VISTA College:

“De online training was super leuk! Marian geeft het ontspannen en met veel interactie. Daarnaast kreeg ik goede tips ook t.a.v. les op afstand en stress. Fijn om te zien ook dat mensen betrokken zijn bij onderwijs en hun studenten.”

Ja ik wil de opname ontvangen!

Stap 1: Laat hiernaast je naam en emailadres achter,

Stap 2: Je ontvangt een e-mail van mij alle details over je hoe je deze opname terug kunt kijken.

Stap 3: Je plant het in wanneer je de training gaat bekijken of je kijkt direct :).

Liefs Marian

 

.

Elsemiek over de training

“Bedankt! Ik vond het heel interessant en heb er zeker wat van geleerd.”

Ingrid over de training:

“Heel erg bedankt! Interessant. Super dat je dit deed voor ons.”

Ja ik wil de opname ontvangen!

Stap 1: Laat hiernaast je naam en emailadres achter,

Stap 2: Je ontvangt een e-mail van mij alle details over je hoe je deze opname terug kunt kijken.

Stap 3: Je plant het in wanneer je de training gaat bekijken of je kijkt direct :).

Liefs Marian

 

.

Aanmelden nieuwsbrief

Laat je mailadres achter en wij sturen nieuwsbrief naar je toe