GRATIS Online Training:

Help je studenten naar minder stress

Unieke kans! Op 4 juni om 20:00u geef ik GRATIS een super leuke online training. Hieronder lees je meer!

 

Tentamens en herkansingen die doorgeschoven zijn, eindproducten die afgerond moeten worden en tentamens die horen bij dit blok. Wellicht herken je dat veel studenten worstelen met deze laatste periode van dit studiejaar. En jij kan ze daarmee helpen!

Het kan als docent soms echt uitdagend zijn om je studenten te begeleiden naar minder stress. De studententijd is niet alleen maar de leukste tijd. Voorbeelden daarvan zie je wekelijks in je lessen. Studenten die vastlopen, die zich zo druk maken dat ze vol in de stress zitten en/of studenten die alle oorzaken van hun ongemak buiten henzelf zoeken. Omdat de oorzaak van stress bij studenten allemaal verschillend kan zijn is het soms lastig om hier in een groep studenten aandacht aan te besteden. En daar wil ik je mee helpen. 

Daarom heb ik speciaal voor docenten deze GRATIS online training gemaakt. Tijdens deze training krijg je inspiratie, handvatten en oefeningen die jij in je lessen kunt gebruiken om studenten preventief te helpen. Jij blij, jouw studenten blij.

Wat kun je verwachten?

Al zeg ik het zelf, tijdens mijn trainingen gebruik ik altijd humor. Natuurlijk zijn de onderwerpen pittig en is het niet altijd makkelijk om het erover te hebben. Maar met mijn enthousiasme en positiviteit weet ik je te inspireren en te helpen. Daarnaast zijn we met een leuke groep van docenten die allemaal gemotiveerd en blij zijn dat ze aan de slag gaan voor hun studenten.

 

Lieke, docent verpleegkunde aan Summa College:

“Veel dingen zijn zo ontzettend herkenbaar! Mooi om te zien en horen hoe jij vol enthousiasme verteld! Als mentor merk ik dat het bordje van mijn studenten soms zo vol is dat ze inderdaad niet weten waar ze moeten beginnen. Mooi om te zien welke praktische tips je geeft! Ik wil en ga hier sowieso aandacht aan besteden in mijn mentorklas. Dank je wel!”

dePraktische informatie

Datum en tijd: Donderdag 4 juni om 20:00 tot ongeveer 21:45u
Benodigdheden: toegang tot het internet, jezelf, notitieblokje en pen
Kosten: GRATIS!
Voor wie: Docenten die lesgeven aan het MBO, HBO en WO.
Let op: kun je niet? Meld je toch aan dan krijg je de opname van de training toe gestuurd en kun je het later terugkijken.

BONUS! Aanvulling: studenten tijdens quarantaine

Ook zal ik stilstaan bij wat ik van studenten terugkrijg over de huidige situatie. Ik zal de lessen delen delen wat ik van ‘mijn’ studenten hoor en geef je direct tips zodat jij je studenten daarbij kunt helpen. 
– Wat zijn de thema’s waar studenten nu op vastlopen?
– Hoe ondersteun je jouw studenten bij structuur houden en voortgang in de studie?
– Hoe zorg je zelf voor een positieve vibe in deze situatie?

 

Marc van Oosterhout, Docent & Mentor, Projectleider & Onderzoeker aan VISTA College:

“De online training was super leuk! Marian geeft het ontspannen en met veel interactie. Daarnaast kreeg ik goede tips ook t.a.v. les op afstand en stress. Fijn om te zien ook dat mensen betrokken zijn bij onderwijs en hun studenten.”

Aanmelden voor de GRATIS online training

Stap 1: Laat hiernaast je naam en emailadres achter,

Stap 2: Je ontvangt een e-mail van mij alle details over je deelname aan de GRATIS online training. Kijk ook in je ongewenste mailbox!!

Stap 3: Je blokkeert de tijd in je agenda 🙂

Dan spreek ik je de 4e!

Liefs Marian

 

.

Elsemiek over de training

“Bedankt! Ik vond het heel interessant en heb er zeker wat van geleerd.”

Ingrid over de training:

“Heel erg bedankt! Interessant. Super dat je dit deed voor ons.”

Aanmelden voor de GRATIS online training

Stap 1: Laat hiernaast je naam en emailadres achter,

Stap 2: Je ontvangt een e-mail van mij alle details over je deelname aan de GRATIS online training. Kijk ook in je ongewenste mailbox!

Stap 3: Je blokkeert de tijd in je agenda 🙂

Dan spreek ik je de 14e!

Liefs Marian

 

.

Aanmelden nieuwsbrief

Laat je mailadres achter en wij sturen nieuwsbrief naar je toe