Hoe kun jij je studenten helpen naar minder stress?

Ben jij docent en/of SLB-er en begeleid je dagelijks studenten om succesvol door hun studie te gaan? Merk je dat het lastig is om ze te helpen met stress? Vind je het lastig om de structuur te bieden om hiermee om te gaan? Dan is het programma van Gelukkige Docent Academy voor jou de oplossing.

Met de Gelukkige Docent Academy leer je via een duidelijke structuur welke thema’s jij kunt behandelen om studenten te begeleiden naar minder stress. Jij hoeft niet op de stoel van de psycholoog te gaan zitten maar je biedt de student handvaten en opdrachten zodat ze zelf leren om met stress om te gaan. 

De Gelukkige Docent Academy is ontwikkeld door Marian Blaauwgeers. Marian heeft al honderden studenten geïnspireerd en begeleid via Gelukkige Student naar minder stress tijdens hun studententijd. Deze kennis en ervaring geeft ze door via de Gelukkige Docent Academy zodat jij je lessen kan verrijken en de student hiermee kan begeleiden.

Gelukkige Docent Academy thema’s

De Gelukkige Docent Academy is opgebouwd uit de thema’s die vanuit Gelukkige Student zich hebben bewezen als nuttig voor studenten. De thema’s die terugkomen zijn:

  • Me myself and I – hoe kunnen studenten zich weer lekkerder in hun vel voelen? Wat vinden ze belangrijk en waar worden ze gelukkig van? Leer studenten zichzelf centraal te stellen zonder egoïstisch te zijn. 
  • Happy thoughts – hoe kunnen studenten zorgen dat ze minder last hebben van piekeren, negatieve gedachtes of zelfs gedachtes positief inzetten? Jij leert je studenten hoe ze hier invloed op kunnen hebben.
  • My body is a wonderland – wat kunnen studenten leren van hun lichaam? Wat zegt hoofdpijn, slecht slapen over hoe je je voelt? En hoe kun je energie krijgen van je lichaam? Ga samen met je studenten aan de slag met deze vragen. 😊
  • Your future starts now – natuurlijk zijn studenten druk bezig met de studie en punten te halen. Maar wat willen ze met de studie? Wat kunnen ze hierna? Leer hoe je studenten op een andere manier hierover na kunt laten denken.

Wat levert de Academy je op?

Resultaat als je de Gelukkige Docent Academy hebt doorlopen:

✓ Je hebt een structuur om studenten te begeleiden met stress.

✓ Je krijgt meer dan 20 opdrachten die je tijdens je lessen kunt toepassen.

✓ Je weet hoe je de thema’s moet aanpakken om studenten preventief hiermee te helpen.

✓ Je krijgt inspirerende en herkenbare voorbeelden aangereikt die je tijdens je lessen kunt gebruiken.

Ervaring

Op een schaal van 1 tot 10 zou je het aanraden om mee te doen? Een 10! Met dit commentaar: “De dag was super goed verzorgd, leuke gadgets en veel enthousiasme en energie gezien. Voor mij persoonlijk heb ik veel gelezen, online sessie gevolgd en nu live, en nu even verzadigd als het gaat om inhoud en tips. Het geeft me ook vertrouwen in hoe wij vandaag om zijn gegaan met cases. We zaten vaak best goed op één lijn met alleen nuance verschillen. We zijn ook allemaal verschillende mensen met eigen voorkeuren.

Ik heb het heel inspirerend gevonden en wil graag nog van je expertise gebruik maken, en je hopelijk snel te treffen bij de Hanze samen met mijn andere PO collega’s.

Dank voor alle goede zorgen!”

Davina – Hanzehogeschool

Hoe werkt de Gelukkige Docent Academy?

De Gelukkige Docent Academy bestaat uit een online toolbox, live Q&A sessies, een besloten Facebookgroep en live workshops. Hieronder lees je meer over de Academy.

> Wanneer je je aanmeldt voor de Gelukkige Docent Academy krijg je toegang tot de toolbox waar je al het materiaal terug kunt vinden die je mag gebruiken tijdens je lessen.

>  In de toolbox kom je de thema’s tegen die hierboven staan omschreven. In elk thema kun je een werkboek terugvinden vol met de oefeningen.

> Elk thema heeft een video waarin het thema wordt toegelicht aan de hand van inspiratie en voorbeelden.

> Je krijgt toegang tot de Gelukkige Docent Academy groep (Facebook). Daar kun je jouw worstelingen, inzichten met andere betrokken docenten delen.

> Elke twee weken is er een live inspiratiesessie (Zoom) waarbij je jouw vragen aan Marian kunt stellen.

BONUS: We gaan elkaar ook live ontmoeten tijdens de live workshop 3 februari 2022 in Zwolle. 

Docenten uit heel Nederland komen hier naartoe om kennis en inhoud met elkaar te delen. Dit zijn de pareltjes waar je van elkaar leert maar ook de juiste energie meeneemt naar je lessen! 

Docenten van deze instituten gingen je al voor.

Ja, ik wil meedoen!!

Wat zit er allemaal in de Gelukkige Docent Academy??

Gelukkige Docent Academy

✓ Toegang tot de Gelukkige Docent Academy groep
✓ Toegang tot de Online Toolbox (video’s over 20 opdrachten, inspiratie en cases voor in je lessen)
✓ Duur 3 maanden maximaal 2 uur per week
✓ Toegang tot de tweewekelijkse inspiratiesessies (via Zoom) met de Gelukkige Docent Academy groep
✓ Mogelijkheid tot terugkijken van alle eerdere inspiratiesessies.
✓ Certificaat van deelname

Bonus: Online Workshop dag. Leer hoe je studenten kunt helpen met stress. 3 februari in Zwolle

Bonus: handleiding studeren tijdens Corona cadeau (t.w.v. € 29,99)


Prijs: € 747,- 

Ervaring

Via de Gelukkige Docent wilde ik inspiratie opdoen, netwerken en sparren met andere professionals. Ook was ik opzoek naar nieuwe werkvormen die ik in mijn lessen kon gebruiken. De basis is nu gelegd en ik ga het verder ontwikkelen. Dank voor het delen van je kennis en inspiratie. We gaan voor de studenten toffe dingen doen!

Diane Kamphuis -HAN Academie Sport en Bewegen

Aanmelden?

Je kan heel makkelijk meedoen! Vul je gegevens in via het formulier. Je kan direct betalen via iDeal. Je ontvangt na het aanmelden een instructiemail over hoe je toegang kan krijgen aan de Gelukkige Docent Academy. Liever op factuur betalen? Dat kan ook! Vul hier het contactformulier daarvoor in. 

Ik zie je daar!

Liefs,

Marian

Gelukkige Docent Academy 

Yes, subscribe me to the newsletter!

Indien je met een team deel wilt nemen, neem contact met mij op voor staffelkorting of een op maat gemaakte workshop bij jou op school! Via marian@gelukkigedocent.nl of via het contactformulier onderaan deze pagina.

Kan ik een offerte krijgen?

Heb je toestemming nodig van jouw teammanager/leidinggevende? Download dan via deze link de offerte en stuur hem door. 😊 Vragen? Ik hoor het graag!

Wat gebeurt er als ik akkoord geef?

Super dat je aan de slag wilt voor jouw studenten. Wanneer je je aanmeldt via iDeal krijg je instructies over het verdere verloop. Binnen 1 werkdag krijg je toegang tot de Gelukkige Docent Academy en gaan we samen aan de slag!

Welke garantie geldt er?

Als jij in de Academy niets hebt geleerd kun je aan het einde je geld terugkrijgen. Dat kan simpel door te mailen naar marian@gelukkigedocent.nl.

Betalen op factuur of met meer collega’s?

Gebruik dit formulier als je op factuur wilt betalen. Vergeet niet de kostenplaats erbij te vermelden. Wil je met meerdere collega’s meedoen? Gebruik dan ook dit formulier in of neem contact met me op via 06-30 288 298.

Liefs Marian

15 + 8 =

Aanmelden nieuwsbrief

Laat je mailadres achter en wij sturen nieuwsbrief naar je toe