Help studenten naar meer balans!

Met het Energie Dobbelspel

 

Ben jij docent en/of SLB-er en begeleid je dagelijks studenten om succesvol door hun studie te gaan? Merk je dat het lastig is om ze te helpen met stress? Vind je het lastig om de structuur te bieden om hiermee om te gaan? Dan is het programma van Gelukkige Docent Academy voor jou de oplossing. Onze energie bewaken is heel belangrijk. Vergelijk het maar met de batterij van je telefoon. Als die op oranje staat of zelfs rood functioneert die niet meer. Wat doe je dan? Je gaat opzoek naar energie: namelijk met je oplader naar het stopcontact. En zo werkt het ook met onze eigen energie. Alleen vaak vinden we het lastig om te ontdekken wat ons energie kost en wat ons energie oplevert.

Wellicht heb je dit gesprek wel eens met je studenten gestart maar is het lastig om antwoorden te krijgen. Hangen ze achterover en krijg je antwoorden zoals; ‘weet ik niet’. Daar gaat het Energie Dobbelspel je mee helpen.

Ontwikkeld door:

Het Energie Dobbelspel is ontwikkeld door Marian Blaauwgeers (Gelukkige Student & Gelukkige Docent) en Jeanine Schroeijers (Docent Curio & Gelukkige Docent). Jeanine: “ik geef loopbaanlessen en vindt het belangrijk om studenten meer inzicht te geven in waar ze blij van worden, waar ze energie van krijgen”. Soms is het voor studenten lastig om voorbeelden te bedenken. Ik besprak dit met Marian en zo kwamen we samen op het idee van een dobbelspel.”

Het energie dobbelspel is veelzijdig, je kunt het op verschillende manieren inzetten.

Geschikt voor:

Docenten die mentor en/of SLB-er zijn in het MBO en HBO. In te zetten tijdens bijvoorbeeld LOB, SLB mentor-lessen of tijdens individuele begeleiding en trainingen.

 

  Energie Dobbelspel bevat

  ✓ Set dobbelstenen
  ✓ Duidelijke spelinstructie

  ✓ Online uitleg van +/- 30 min over hoe beste in te zetten.

  € 125,00 per spel 

  Nieuwsgierig geworden?

  Wil je er meer over weten? Een keer een demo inplannen of een offerte ontvangen voor meerdere spellen?

  Neem dan contact op met Jeanine via jeanine@gelukkigedocent.nl. Of gebruik het contactformulier onderaan deze pagina.

   

   Wil je meer weten?

   Gebruik dit formulier en stel je vraag. We komen binnen 1 werkdag terug met een antwoord. We houden contact!

   Jeanine en Marian

   1 + 8 =