Live workshop: Help je studenten naar minder stress

Als onderdeel van de Gelukkige Docent Academy is er een live workshopdag waarbij je met docenten uit heel Nederland en van verschillende instellingen samen komen om aan de slag te gaan! Het thema van de dag is: Hoe kan ik als docent mijn student helpen naar minder stress? We gaan samen aan de slag met de theorie die achter Gelukkige Student zit. Daarnaast krijg je oefeningen en cases die je meteen in je (online) les kunt gebruiken. 

Wat kun je verwachten tijdens de workshop?

Tijdens de workshop gaan we op een leuke manier aan de slag met het omgaan met stress in de studententijd. Het gaat over deze periode en het aanreiken van handvatten om deze positief door te komen. Deze handvatten kun je ook weer gebruiken om je lessen te verrijken. Met resultaat; hoe de student met plezier en minder stress de studie kan afronden.

Ik breng altijd humor in mijn workshops. De onderwerpen zijn niet altijd makkelijk maar door mijn positieve blik zorg ik ervoor dat je aan het denken wordt gezet. Met de praktische oefeningen, veel cases en de inspiratie kun je direct aan de slag en ervaren je studenten meteen de positieve effecten!

Uiteraard is er voldoende aandacht over hoe je studenten juist nu kunt helpen. Waar ze mee worstelen en hoe je daar als docent aandacht aan kunt geven.

Kortom: een dag vol met inspiratie en energie. Niet alleen krijg je die van mij maar ook van alle andere docenten die zich inzetten om de studententijd voor hun studenten fijner te maken.

We zijn met elkaar de hele dag connected; er zal een gedeelte inspiratie zijn, cases die je met twee of meerdere docenten uitwerkt en 1-op-1 cases. Allemaal zodat jij je helemaal vertrouwt voelt je student te coachen met hun stress.

Verder wordt er tijdens de dag natuurlijk goed voor de innerlijke mens gezorgd dus niet alleen mentaal maar ook fysiek ervaar je een fijne dag. 

 

Praktische informatie

Datum: 19 mei 2022
Tijd: van 10:00 tot 16:00 uur, met eventueel uitloop tot 16:30 uur.
Locatie: Zwolle
Benodigdheden: jezelf 😊
Investering:  € 647,- (inclusief btw).
BONUS: bij deelname aan deze workshop krijg je GRATIS toegang tot de Gelukkige Docent Community waar je te allen tijde je vragen aan mij en mededocenten kunt stellen.

Indien de corona maatregelen een live workshop niet toelaten organiseer ik een alternatief. Dus meld je in ieder geval aan en blijf je studenten helpen met het aanpakken van hun stress.

Bij deelname van de Gelukkige Docent Academy is deze workshop GRATIS! Lees meer over de Gelukkige Docent Academy. 

 

Wat levert deze workshop je op?

✓ Je leert de basis om studenten te begeleiden met stress.

✓ Je krijgt opdrachten die je tijdens je lessen kunt toepassen.

✓ Je weet hoe je de thema’s moet aanpakken om studenten preventief te helpen met stress.

✓ Je krijgt inspirerende en herkenbare voorbeelden aangereikt die je tijdens je lessen kunt gebruiken.

✓ Je hebt meer zelfvertrouwen om je studenten te begeleiden.

   

  Ervaring

  “Het was een waardevolle dag! En fijn om zo samen studentenwelzijn op de kaart te zetten. Nogmaals dank voor je enthousiasme en inspiratie! We houden contact.”

  Diane Kamphuis -HAN Academie Sport en Bewegen

  Indien je met een team deel wilt nemen, neem contact met mij op voor staffelkorting of een op maat gemaakte workshop bij jou op school! Via marian@gelukkigedocent.nl of via het contactformulier onderaan deze pagina.

  Docenten van deze instituten gingen je al voor.

  Ja, ik wil erbij zijn!

  Je kan heel makkelijk meedoen! Vul je gegevens in via het formulier. Je kan direct betalen via iDeal. Je ontvangt na het aanmelden de verdere details over de live workshop. Liever op factuur betalen? Dat kan ook! Mail me dan via marian@gelukkigedocent.nl.

  Ik ontmoet je graag op 19 mei!

  Liefs,

  Marian

  Gelukkige Docent Live Workshop

  Yes, subscribe me to the newsletter!
  Kan ik een offerte krijgen?

  Heb je toestemming nodig van jouw teammanager/leidinggevende? Download dan via deze link de offerte en stuur hem door. 😊 Vragen? Ik hoor het graag!

  Wat gebeurt er als ik akkoord geef?

  Super dat je aan de slag wilt voor jouw studenten. Je krijgt na je aanmelding alle details en we ontmoeten elkaar in Zwolle!

  Welke garantie geldt er?

  Als jij tijdens de workshop niets hebt geleerd kun je aan het einde je geld terugkrijgen. Dat kan simpel door te mailen naar marian@gelukkigedocent.nl.

  Betalen op factuur of met meer collega’s?

  Je kan ook gebruik maken van dit formulier als je op factuur wilt betalen. Vergeet niet de kostenplaats erbij te vermelden. Wil je met meerdere collega’s meedoen? Gebruik dan ook dit formulier in of neem contact met me op via 06-30 288 298.

  Liefs Marian

  12 + 15 =